user_mobilelogo

 

Santpoort, 31 juli 2019

Voor het tweede jaar stonden er twee koersen op het programma in Santpoort. Bij de dames werd een puntenkoers gereden. Bij de heren was het de categorie Sportklasse die aan de start verscheen.

Bij de dames was het voor de rensters goed pieken als er op de streep punten te verdienen waren. Hierin was Nina Buijsman uiteindelijk de beste. Zij won voor Jip van den Bos.

Bij de Sportklasse lag het tempo weer erg hoog. Al na enkele ronden onstonden er kleine groepjes achter het peloton. Voorin het peloton vonden continu demarrages plaats, maar geen enkele aanval hield stand door het hoge tempo van het peloton. Bij het ingaan van de laatste ronde kon het peloton zich opmaken voor een massasprint. Arthur Rutte was als eerste uit de laatste bocht, maar Kevin Wilmsen kwam op finishlijn nog langszij. Uiteindelijk maakte de jury de winnaar van 2019 bekend; Arthur Rutte bleek met een een verschil van 0,012 seconden gewonnen te hebben.

Oypo icoon 8Hieronder een kleine impressie van de foto's van dit evenement:

 
 
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok