user_mobilelogo

Zwanenburg, 2 juli 2016

De Ronde van Zwanenburg is de laatste wedstrijd van De Grote Drieluik HSC de Bataaf en dus bepalend voor het eindklassement. Op het parcours van De Bataaf stonden 39 renners aan de start. De 32 geplande ronden werden in een hoog tempo afgewerkt. Door het hoge tempo van het peloton waren de aanvallers in het nadeel. Geen enkele aanval hield stand en daardoor was een massasprint onvermijdelijk. In deze massasprint was Frits van Lieshout de snelste voor respectievelijk Andr√© van Reek en Justin Plijter. Bij de Dames werd de wedstrijd ook beslist in de massasprint. Lorena Wiebes passeerde in haar leiderstrui als eerste de finishlijn. Anouk Spies werd tweede voor Maaike Meistrok.

De leiders van het algemeen klassement, Frits van Lieshout en Lorena Wiebes, hebben met succes hun trui kunnen verdedigen. Beiden konden net als vorig jaar de overwinning van de Grote Drieluik H.S.C. De Bataaf bijschrijven op hun palmares.

 

Uitslag:

  Sportklasse Dames
1. Nick Toonen Lorena Wiebes
2. Frits van Lieshout Anouk Spies
3. Brian Burggraaf Maaike Meistrok

 Bekijk alle uitslagen op de website van Mylaps.

banner 11

banner 12  

Oypo icoon 8
 Hieronder een kleine impressie van de foto's van dit evenement:

 
 
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok