user_mobilelogo

Sloten, 27 april 2016

Voor de 62e keer stond de Oranjeronde van Amsterdam op de agenda. Deze ronde werd voor diverse categoriƫn georganiseerd. Directsportfoto heeft alleen de categorie Masters 50+ en de Sportklasse vastgelegd. De Oranjeronde vond plaats op de wielerbaan van Sloten. Een gemakkelijke ronde waarbij altijd een hoop renners op af komen. Desalniettemin maakten de renners er een mooie ronde van met mooie winnaars. Bij de Masters 50+ won John Oudshoorn. Bij de Sportklasse was het de sterke Michael Ruska die won.

Bij de Masters 50+ kwam de winnaar uit de massasprint van het peloton. Tijdens de wedstrijd was er geen enkele renner in geslaagd om een serieus gat te slaan. In de eindsprint was het dan ook de Nederlands Kampioen John Oudshoorn die de snelste was.

Bij de Sportklasse was er een kopgroep van 9 renners. In de laatste ronde was het Michael Ruska die ontsnapte. Hij kon zijn voorsprong vasthouden tot op de eindstreep. De sprint van het peloton werd gewonnen door Brian Burggraaf voor Frits van Lieshout.

Uitslag:

  Masters 50+ Sportklasse
1. John Oudshoorn  Michael Ruska
2. Erwin Kistemaker  Brian Burggraaf
3. Jeroen Bosman  Frits van Lieshout

Bekijk alle uitslagen op de website van Mylaps.

Oypo icoon 8

 Hieronder een kleine impressie van de foto's van dit evenement:

 
 
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok