user_mobilelogo

Spaarndam, 19 april 2016

Bijna 70 renners stonden aan de start van de derde wedstrijd van de dinsdagcompetitie bij H.S.V. De Kampioen. Het weer was uitstekend voor een avond in april; weinig wind en een avond zon. Halverwege de wedstrijd was het Ramses Bekkenk die in de aanval ging met een renner van De Kampioen. Dit tweetal wist een gat te slaan met het peloton, maar na een aantal ronden werden zij weer teruggepakt door het peloton. Deze hergroepering hield stand tot de laatste ronde. In deze laatste ronde was het Jesper Rasch die op voorsprong de laatste bocht inging. Jaan van Berkel wist in de laatste meter nog voorbij Jesper Rasch te sprinten en ging als eerste over de streep. Jesper Rasch werd nog wel tweede voor Joep Steinbusch.

Na een geneutraliseerde eerste ronde werden gelijk de eerste aanvallen geplaatst. Het peloton pakte alle aanvallers weer snel terug. Gedurende de wedstrijd was er slechts een groepje van drie renners die een gat konden slaan, maar deze hielden ook geen stand. Gevolg was dat bij iedere categorie een massasprint plaats vond.

 

Uitslag Elite, Beloften, Amateurs en Junioren:

1. Jaan van Berkel
2. Jesper Rasch
3. Joep Steinbusch

Bekijk alle uitslagen op de website van Mylaps.

Oypo icoon 8

Hieronder een kleine impressie van de foto's van dit evenement:

 
 
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok