user_mobilelogo

Spaarndam, 21 juli 2015

Een peloton van 52 renners stond er vanavond aan de start op het parcours van Wheelerplanet. Een mooie opkomst tijdens de vakantie periode. Direct vanuit de start gingen er tien renners in de aanval. Deze tien konden gelijk een flink gat slaan met het peloton. Na drie ronden koers kwam er in het peloton een goede samenwerking tot stand en werd de voorsprong van de kopgroep kleiner. Het peloton brak door het hoge tempo in twee├źn en het eerste gedeelte van het peloton kon de kopgroep achteralen. De tweede groep kon het tempo erin houden en bij het stilvallen van de eerste groep kon de tweede groep aansluiten.

Met nog drie ronden te gaan gingen Patrick de Smit en Arjan Rebel in de aanval. Vanuit het peloton kwam geen reactie en dit tweetal kon een serieus gat slaan. Bij het ingaan van de laatste rechte lijn kon het tweetal gaan sprinten om de winst. Patrick de Smit was de snelste in de eindsprint. De sprint van het peloton werd gewonnen door Frits van Lieshout voor Jesper Rasch. 

Uitslag Elite, Beloften, Amateurs en Junioren:

1. Patrick de Smit
2. Arjan Rebel
3. Frits van Lieshout

Bekijk alle uitslagen op de website van Mylaps.

Oypo icoon 8

Hieronder een kleine impressie van de foto's van dit evenement:

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok