user_mobilelogo

Callantsoog, 11 december 2016

De tweede wedstrijd van de Beachseries vond plaats in Callantsoog. De keerpunten bevonden zich in Julianadorp en Petten om vervolgens na 38 kilometer weer op het smalle strand van Callantsoog te finishen. De licentiehouders bij de heren mochten als eerste starten. Bij de passage bij Callantsoog waren er twee koplopers; Ronan van Zandbeek en Jasper Ockeloen. Deze twee koplopers hadden een ruime voorsprong op de achterliggende groep van acht rijders. Het duo werkte goed samen en wisten hun voorsprong tot de finish te behouden. In de laatste meters was Ronan van Zandbeek net iets sneller als Jasper Ockeloen. De derde plek was voor Jordy Buskermolen.

Bij de dames wist een grote groep lang samen te blijven. In de laatste honderd meters was het Olga de Boer de veruit de sterkste was. De tweede plek was voor Danique Braam. Pauliena Rooijakkers werd knap derde.

Uitslag:

  Heren Dames
1. Ronan van Zandbeek  Olga de Boer 
2. Jasper Ockeloen  Danique Braam 
3. Jordy Buskermolen  Pauliena Rooijakkers 
Bekijk alle uitslagen op de website van Mylaps.
Oypo icoon 8
 
Hieronder een kleine impressie van de foto's van dit evenement:
 
 
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok